duchateau

Dakramen & lichtkoepels

Kwalitatieve ramen van VELUX

Laat door ons een dakraam plaatsen

Als je van meer licht binnenshuis wil genieten, kan je door ons een dakraam laten plaatsen. Wij zweren bij het merk VELUX. Een dakraam van VELUX heeft dan ook een hoogwaardige kwaliteit, isoleert goed en vergt amper onderhoud.

Andere troeven van een VELUX-raam zijn dat het milieuvriendelijk wordt geproduceerd en in uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar is. Zo kan je voor een dakvenster met een geïntegreerd ventilatiesysteem kiezen.

IMG WA
IMG WA
Epdm,Cladding,For,Flat,Roofs,,,Detached,House
Acrylic,Dome,Skylight,Window,At,Flat,Roof
Voor extra daglicht & frisse lucht

Een lichtkoepel op elk plat dak

Behalve dakramen in hellende daken integreren, kunnen we lichtkoepels op platte daken installeren. Voor elk plat dak is er wel een lichtkoepel op de markt. Skylux is bijvoorbeeld een bekende fabrikant van platdakvensters en dakkoepels.

De combinatie van extra daglicht en frisse lucht is alleszins een garantie. Je zal daarnaast optisch meer ruimte in je pand ervaren, waardoor je kamers groter lijken. Laat gerust van je horen bij interesse in een VELUX-dakraam of een dakkoepel. Onze werkregio strekt zich uit over Tongeren en omstreken. Naar de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant begeven we ons evengoed.

Een dakraam of lichtkoepel laten monteren?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!