duchateau

Dakgoten & overstekken

PHOTO
PHOTO
Dé ultieme bescherming tegen weer & wind

Hout, pvc of Trespa voor je dakgoot

Hout, pvc of Trespa zijn ideale bekledingen voor je dakgoot. Ze geven je dakgoot immers niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar maken die ook bestand tegen weer en wind. Zo is je pannendak, leiendak of platte dak van een goede waterafvoer verzekerd.

Hout, allereerst, is uiterst geschikt voor je dakgoot, omdat het een natuurlijk karakter heeft. Er zijn verschillende houtsoorten mogelijk (bv. meranti of bangkirai), al dienen die wel regelmatig behandeld te worden.

Een dakgoot uit pvc vergt dan weer amper onderhoud en ondervindt geen hinder van temperatuurverschillen. Tot slot komt Trespa je dakgoot ten goede, aangezien het materiaal makkelijk te reinigen is.

Een esthetische & functionele rol

Je dakgoot in combinatie met een dakoverstek

We waken er te allen tijde over dat je nieuwe dakgoot bij je eventuele dakoverstekken past. Zo’n overstek heeft tegelijkertijd een esthetische en functionele rol. Je gevel zal dan ook minder kaal ogen en tegen neerslag beschermd zijn.

Maak vandaag nog een afspraak als je een concrete prijs voor je dakgoot of overstek wil krijgen. Vanuit Tongeren rijden we uit naar Zuid- en Midden-Limburg, net als naar de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

PHOTO
Close,Up,View,On,House,Problem,Areas,For,Rain,Gutter

Je dakgoot of overstek laten bekleden?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!